Pernute cu cartofi si Mozzarella

de Thalia in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 7935 vizualizari

 

Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii;
  • 2 oua;
  • 150 gr. mozzarella;
  • 50 gr. parmezan;
  • 150 gr. muschi sau kaiser;
  • 1 ceapa mica;
  • putin patrunjel;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu cartofi si Mozzarella:

Se fierb cartofii in prealabil, incat sa fie ca un piure, se fierb cu coaja dupa care se curata si se paseaza. Adaugam ceapa tocata marunt, mozzarella, muschiul se taie cubulete, parmezanul se da prin razatoare, si verdeata tocata marunt. Se amesteca toate intr-un bol se adauga sare si piper. Adaugam 2 galbenusuri incat totul sa se lege. Albusurile vor fi folosite pentru prajire.

Se fac pernutele, se dau prin faina, apoi prin albusul de ou ramas si apoi prin pesmet dupa care se parjesc in baie de ulei.

Bon Apettit!

TIPS-URI

1

Nu adaugati in compozitie oul intreg cu tot cu albus deoarece compozitia v0a fi prea lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu cartofi si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi